flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області відбулись урочисті збори працівників суду

08 жовтня 2019, 16:19

Сьогодні, в честь Дня Юриста, за традицією, в Господарському суді Одеської області відбулися урочисті збори суддів та працівників суду.

З вітальною промовою до присутніх звернувся в.о. голови Господарського суду Одеської області Олександр Демешин, який висловив вдячність колективу за натхнення, незгасну енергію в роботі, та побажав професійних перемог, нових досягнень та відчуття задоволення результатами своєї праці!

Під час проведення заходу Грамотою Ради суддів України «за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди свята – Дня юриста» були нагороджені - заступник керівника апарату Господарського суду Одеської області Людмила Ільєва та заступник начальника відділу управління персоналом Вікторія Полєтаєва. Подякою голови Ради суддів України були нагородженні - помічники суддів Олена Капришанська та Костянтин Бахарєв, а також секретарі судових засідань Володимир Аганін та Анастасія Бачур.

За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків Подякою голови Державної судової адміністрації України нагороджено головного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) Олену Адамович, секретарів судового засідання Ганну Граматик та Ігоря Шпака.

За вагомий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності і правопорядку, надання правової допомоги населенню, високий професіоналізм почесною Грамотою голови Одеської обласної державної адміністрації нагороджено помічника голови Господарського суду Одеської області Каріну Березовську, помічника судді Олександру Кущ та провідного спеціаліста відділу документального забезпечення Евеліну Каплун.

За сумлінне ставлення до роботи почесною Грамотою голови Господарського суду Одеської області нагороджено помічника судді Оксану Лапідус, головного спеціаліста аналітично-інформаційного відділу Анаіт Франгян, секретарів судового засідання Вазгена Арзуманяна та Дмитра Мукієнка.

За виявлений професіоналізм у роботі Грамотою голови Господарського суду Одеської області нагороджено секретаря судового засідання Наталію Борисову.

За бездоганну працю Подякою голови Господарського суду Одеської області нагороджено помічника судді Крістіну Бєлих, секретарів судового засідання Тетяну Липу та Дарину Тіщенко.

Крім того, Подякою Національної школи суддів України за активну участь у підготовці висококваліфікованих кадрів для системи правосуддя нагороджено суддю Лілію Грабован.

По закінченню урочистих зборів, керівництво суду повідомило про зарахування до штату суду нових працівників - старшого судового розпорядника відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду та провідного спеціаліста відділу управління персоналом.

Саме в цей святковий день та в присутності всього колективу Господарського суду Одеської області Петро Карачковський та Вікторія Денисенко прийняли присягу державного службовця.

Вітаємо нових колег в нашому дружньому колективі!

 

 

Фото – Господарський суд Одеської області