flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентовано результати опитування учасників та відвідувачів суду

08 липня 2019, 14:07

На минулому тижні за ініціативи Громадської організації Міжнародна Фундація Розвитку було проведено круглий стіл на тему: «Обговорення звіту за результатами опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів».

У заході взяли участь керівник апарату Господарського суду Одеської області Олена Вінцевська та прес-секретар суду Тетяна Молодова.

Слід зазначити, що програма заходу була насичена та включила в себе презентацію звіту за результатами анонімного опитування професійних юристів та відвідувачів суду щодо їх задоволеності роботою суду, якістю судових послуг.

Так, в ході проведення круглого столу було обговорено питання щодо розвитку діалогу між суспільством та судовою владою, покращення умов здійснення правосуддя, впровадження та розвитку електронного суду, планування подальших кроків у напрямку вдосконалення організації роботи суду для відвідувачів та зміцнення довіри до суду.

За результатами дослідження виявилося, що учасники опитування високо оцінили якість роботи Господарського суду Одеської області, на думку учасників судових проваджень, які взяли участь в опитуванні, робота суду організована на належному рівні, а інформація, яка розміщена в суді, є повною та доступною для користувачів.

Слід зазначити, що Господарський суд Одеської області впродовж п’яти років проводив опитування серед відвідувачів суду. Опитування проводились задля надання можливості учасникам судових засідань та відвідувачам суду висловити свої враження від організації якості наданих судових послуг та залишити побажання щодо вдосконалення функціонування суду.

Більш детально з результатами опитування можна ознайомитись за посиланнями https://bit.ly/2XwI4yP.