flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тримаємо руку на пульсі законодавчих змін сфери банкрутства

18 червня 2019, 18:00

Наразі питання банкрутства дуже актуальне, адже Кодекс України з процедур банкрутства запрацює вже восени. Так, з метою обговорення реформування інституту банкрутства, основних новел та проблем правозастосування Кодексу, 14 червня 2019 року було проведено конференцію на тему «Актуальні питання імплементації Кодексу України з процедур банкрутства». Організатором виступив Південно-західний апеляційний господарський суд за інформаційної підтримки Асоціації правників України.

Голова Господарського суду Одеської області Володимир Петров, судді Світлана Антощук, Дмитро Бездоля, Лілія Грабован, Геннадій Лепеха, Володимир Найфлейш, керівник апарату суду Олена Вінцевська та працівники апарату суду взяли участь у зазначеному заході.

Конференція включала в себе три секційних засідання, кожне з яких було наповнено активними дискусіями та жвавим обговоренням нагальних питань сфери банкрутства в контексті новел Кодексу.

Під час третьої сесії суддя Лілія Грабован виступила в якості спікера з доповіддю, яка була присвячена питанню захисту прав кредиторів у Кодексі України з процедур банкрутства.

За підсумками Конференції були сформовані пропозиції щодо врегулювання проблемних питань імплементації Кодексу України з процедур банкрутства задля вироблення єдиного правозастосування.

Переконані, що реформа інституту банкрутства - це ще один крок до відкриття величезного економічного потенціалу України.

 

Відеозапис Конференції можна переглянути в YouTube за посиланням: http://bit.ly/31Ieolo