flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нові обличчя українського правосуддя: в Києві підвели підсумки спецпідготовки майбутніх суддів

12 червня 2019, 14:27

7 червня 2019 року у місті Києві відбулась нарада Національної школи суддів України, присвячена підсумкам здійснення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Ректор НШСУ Микола Оніщук зазначив про високу професійність роботи тренерів, якість організації практичних занять та змістовність програм спеціальної підготовки, а також звернув увагу на використання тренерами новітніх інноваційних методів та форм підготовки майбутніх суддів.

Проректор НШСУ Володимир Мазурок підготував презентацію, у якій висвітлив та проаналізував організацію проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Так, з Одеського регіону до викладання було залучено 99 тренерів, з яких серед «супер викладачів» було визнано представників Господарського суду Одеської області - голову суду Володимира Петрова та суддю Юлію Бездолю.

Топ-3 тренінгів за актуальністю: особливості написання судових рішень у господарському судочинстві; особливості написання судових рішень в адміністративному судочинстві; призначення покарання у кримінальних провадженнях.

Топ-3 тренінгів за змістовною наповненістю та практичною корисністю: особливості розгляду корпоративних спорів; антикорупційне законодавство: європейські стандарти та національне законодавство, практика застосування; європейська система захисту прав людини. Застосування Конвенції та практики Євросуду адмінсудами;

Топ-3 тренінгів за рівнем професіоналізму та підготовленості тренерів: застосування Конвенції і практики ЄСПЛ в національній судовій практиці; антикорупційне законодавство: європейські стандарти та національне законодавство; застосування Конвенції та практики ЄСПЛ місцевими загальними судами України.

За результатами 371 слухач успішно пройшов підготовку. Бажаємо терпіння, успіху та натхнення на майбутньому професійному шляху!

 

Переглянути презентацію щодо підсумків здійснення спецпідготовки кандидатів на посаду судді можна за посиланням: http://bit.ly/2IuPPzO