flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виконано рішення Господарського суду Одеської області, яким повернуто до державної власності спортивний комплекс, розташований в історичному центрі Одеси

03 червня 2019, 16:32

Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє про виконання рішення суду від 16.02.2015р. у справі №6-15/179-09-6390

 за позовом Військової прокуратури в інтересах держави до ПП «Інвестиційна компанія «Юг-Інвест», яким позов задоволено, повернуто у власність держави цілісний майновий комплекс військового містечка в Одесі, на фондах якого дислокований 9 спортивний клуб Управління спорту Міністерства оборони України.

На виконання рішення суду до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно були внесені відомості про право власності на зазначений об'єкт. Таким чином, нерухоме майно, вартістю понад 9 мільйонів гривень, передано до оборонного відомства та перебуває на бухгалтерському обліку.

До складу нерухомого майна спорткомплексу, зокрема, належать: стадіон, плавальні басейни, приміщення тиру та інші споруди загальною площею 5 тисяч 938 кв. м, розташовані на земельній ділянці площею 3,5 га в історичному центрі Одеси.

Слід зазначити, що навколо даного спірного комплексу будівель та споруд спортивного призначення судові спори тривали багато років. Відтепер спортивний комплекс Міністерства оборони буде використовуватись за цільовим призначенням − для проведення різноманітних заходів із фізичної підготовки і спорту серед військовослужбовців та формування здорового способу життя.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).