flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мистецтво судових дискусій в дії

23 травня 2019, 14:39

Вихідними в Одесі пройшов V Всеукраїнський турнір з цивільного права та процесу, організований економіко-правовим факультетом Одеського національного університету  імені І.І. Мечникова спільно з Одеським осередком Ліги студентів Асоціації правників України та за організаційної підтримки Одеського апеляційного суду.

Суддями зазначеного змагання виступили кваліфіковані фахівці галузі права різних сфер - професійні судді, адвокати та науковці, серед яких була і суддя Господарського суду Одеської області Юлія Бездоля.

Учасниками стали студенти-юристи 2-6 курсів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців за спеціальностями: «право», «правознавство», «правоохоронна діяльність» та «міжнародне право».

Слід зазначити, що для нашого суду подібні просвітницькі заходи - модельні судові засідання, стали доброю традицією і регулярно проводяться в стінах суду. В свою чергу, судді Господарського суду Одеської області на постійній основі беруть активну участь як тренери судових турнірів, що проходять як і в нашому суді, так і в інших судах та навчальних закладах, сприяють професійному зростанню молодого покоління та допомагають майбутнім юристам визначитися з напрямком професійної реалізації.