flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Дмитро Бездоля взяв участь у тренінгу, присвяченому лідерству та управлінню командою

22 квітня 2019, 17:50

Відомо, що розвинені лідерські навички керівників та вміло побудована командна робота є запорукою успіху. Слід зазначити, що кожен суддя є лідером своєї команди, до якої входять помічник та секретар судового засідання. Безумовно, що професійні судді мають вроджені лідерські якості, але зазвичай використовують їх інтуїтивно, без належних знань щодо управління ними.

Так, 19 квітня 2019 року в місті Києві відбувся спеціалізований тренінг для суддів на тему «Лідерство і управління командою», організований Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за сприяння Ради суддів України. Від Господарського суду Одеської області участь у заході взяв суддя Дмитро Бездоля.

Даний тренінг було проведено його авторкою, сертифікованою тренеркою Оленою Хайловською, яка поділилася з учасникам знаннями та навичками стосовно якостей та емоційного інтелекту сучасного лідера; етапів та сфер лідерства; щодо питань мотивації команди; управління в стилі коучінг та інші.

По завершенню тренінгу учасники дійшли висновку, що суддя як лідер, так і його оточення, повинні відповідати вимогам сучасності, про важливість ролі знань, спрямованих на розвиток професійних та особистих якостей, яких часто не вистачає у повсякденній роботі та вдосконалення лідерських якостей та навичок.