flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області не допустив порушення Закону «Про захист економічної конкуренції»

08 лютого 2019, 09:20

Господарський суд Одеської області у складі судді Юлії Щавинської  розглянув справу за позовом ТОВ "Альянс" до Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Виробничо-комерційного підприємства ТОВ „Стальпром” про визнання недійсним рішення адміністративної колегії Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України «Про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу». Вказаним рішенням визнано, що ТОВ "Альянс" та виробничо-комерційне підприємство ТОВ "Стальпром" вчинили порушення, яке кваліфікується ЗУ «Про захист економічної конкуренції», як антикорупційні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів процедури закупівель.

Рішенням Господарського суду Одеської області у задоволенні позову відмовлено, чим підтверджено законність рішення територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Постановами Південно-західного апеляційного господарського суду та Верховного Суду рішення Господарського суду залишено без змін, чим підтримано позицію суду першої інстанції.

 

  Повні тексти ухвал суду можна знайти на веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/.