flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нова програма Дня відкритих дверей вразила відвідувачів

14 листопада 2018, 17:59

Однією з добрих традицій в Господарському суді Одеської області є проведення Дня відкритих дверей. Цього разу гостями суду стали студенти Одеського державного університету внутрішніх справ у супроводі викладача кафедри господарсько-правових дисциплін професора Володимира Дрішлюка.

 

З вітальним словом до студентів звернувся голова суду Володимир Петров, заступник голови суду Олександр Демешин та суддя Юлія Бездоля. Володимир Петров розповів короткі нариси із історії становлення та розвитку суду.

 

В рамках програми заходу суддя Юлія Бездоля провела інтерактивне опитування та поспілкувалась із студентами на теми  - освіта, вибір майбутньої професії, особливості роботи у суді тощо.

 

Далі у програмі заходу було відвідування судового засідання під головуванням судді Олександра Демешина, по завершенню якого, суддя окреслив особливості розгляду даної справи, а також відповів на запитання присутніх щодо новели у господарському процесі – врегулювання спору за участю судді.

 

Після цього на студентів чекав майстер-клас з прошивання документів від фахівців «Єдиного Вікна». Крім того, студенти і самі попрактикувалися у прошиванні документів та набули нових та  корисних вмінь.

 

Наступною зупинкою для учасників заходу стала пізнавальна екскурсія до канцелярії та архіву суду, яку провела начальник відділу Ірина Возна.

 

На згадку про проведений захід студентам було подаровано кишенькові календарики із зображенням Будинку Правосуддя.

День відкритих дверей став цікавим відкриттям для майбутніх правників, оскільки дехто вперше був присутній на судовому засіданні, для декого із студентів це був перший досвід перебування у суді господарської юрисдикції, хтось вперше поспілкувався із суддею у неформальній обстановці та дізнався більше про роботи суду.

У всіх учасників - як у студентів, так і у нас, організаторів заходу, від зустрічі залишилось безліч приємних вражень та позитивних емоцій!

 

Відео як це було: