flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Юлія Бездоля проходить підготовку тренерів для майбутніх суддів господарської юрисдикції

25 жовтня 2018, 14:17

Сьогодні у приміщенні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду завершується дводенний (24-25 жовтня 2018 року) тренінг для тренерів з викладання низки навчальних курсів для майбутніх суддів господарської спеціалізації.

Для підготовки викладачів залучено досвідчених тренерів - суддів Володимира Гевка, Бориса Грека, Олесю Дупляк, Олену Коротун, Олександра Крижного та Олену Яценко.

Суддя Господарського суду Одеської області Юлія Бездоля бере участь у зазначеному заході та вже незабаром виступить тренером Національної школи суддів України. А саме вже з 23 листопада по 12 грудня цього року будуть проводитись заняття з кандидатами на посаду судді в рамках третього блоку спеціальної підготовки.

Суддя зможе поділитись отриманими знаннями та досвідом щодо особливостей розгляду окремих категорій справ у господарському судочинстві, зокрема:

«Особливості розгляду корпоративних спорів»;

«Вирішення спорів, що виникають із земельних правовідносин»;

«Особливості розгляду справ про укладення, зміну, розірвання договорів, визнання правочинів (господарських договорів) недійсними та застосування міжнародних угод при вирішені господарських спорів»;

«Вирішення спорів, що виникають із договорів страхування»;

«Особливості ведення судового засідання та спілкування з окремими категоріями учасників судового процесу».