flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова та судді Господарського суду Одеської області взяли участь у форумі щододисциплінарної відповідальності в галузі правосуддя

12 жовтня 2018, 16:25

Сьогодні, 12 жовтня 2018 року, в м. Одеса відбувся форум, присвяченийактуальнимта проблемним питанням дисциплінарної відповідальності в галузі правосуддя.

Голова Господарського суду Одеської області Володимир Петров привітав учасників з відкриттям форуму. Також долучилися до заходу і судді Господарського суду Одеської області Дмитро Бездоля, Юлія Бездоля, Юрій Шаратов та керівник апарату суду Олена Вінцевська.

Зокрема, у рамках форуму були обговорені питання притягнення до відповідальності суддів, адвокатів та прокурорів, процедури оскарження рішень до Вищої ради правосуддя і Кваліфікаційної-дисциплінарної комісії прокурорів, приклади з судової практики. Так, модератором питання дисциплінарної відповідальності суддівта судової практики з цього приводу був суддя Господарського суду Одеської області Дмитро Бездоля. Зазначене питання викликало жваву дискусію у всіх присутніх.

Організатори заходу - Відділення Асоціації правників України в Одеській області та Асоціація розвитку суддівського самоврядування України.

 

(Фото взято з офіційної сторінки Асоціації розвитку суддівського самоврядування України у соціальній мережі Facebook)