flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд інформує про хід розгляду справ щодо звільнення торгівельних місць на ринку 7 км

04 жовтня 2018, 17:00

В Господарському суді Одеської області наявні провадження у справах за позовом Міністерства оборони України до фізичних осіб-підприємців про усунення перешкод у користуванні майном - торговельними місцями шляхом їх звільнення. Торгівельні місця розташовані саме на території ТОВ “Промтоварний ринок” за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Авангард.

Під час засідань суду у справах №№916/1367/18, 916/1366/18 , що перебувають у провадження судді Петрова В.С. були присутні більш ніж 20 осіб в якості вільних слухачів. З метою запобігання порушення прав вказаних осіб на доступ до зали судових засідань, судом було забезпечено можливість бути присутнім всім охочим під час розгляду справ.  

Наступні судові засідання по вказаним справам призначені на 11.10.2018р.

 

Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах  є відкритим, за винятком визначених законом випадків.

Повні тексти ухвал суду можна знайти на веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/.

Представникам засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ рекомендуємо звертатись до прес-служби Господарського суду Одеської області за номером телефону: (0482)307-995.