flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суду Одеської області працює безкоштовний доступ до мережі Internet за технологією Wi-Fi

04 вересня 2018, 15:20

Шановні відвідувачі суду, учасники судових процесів та їх представники!

 

Господарським судом Одеської області регулярно проводяться анонімні опитування відвідувачів суду щодо їх задоволеністю роботи суду. Так, керівництвом суду була врахована Ваша думка щодо вдосконалення роботи суду, тому серед останніх реалізованих пропозицій респондентів є встановлення доступу до мережі Internet через Wi-Fi.

Відтепер, перебуваючи у приміщенні Господарського суду Одеської області (4 та 5 поверхи), Ви маєте можливість скористатися безкоштовним високошвидкісним Wi-Fi. Таким чином, кожний має можливість у вільному доступі легко і швидко підключитися до мережі Internet за допомогою власних гаджетів (ноутбук, планшет чи мобільний телефон) та знайти необхідну Вам інформацію, відшукати потрібне судове рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, переглянути відповідну статтю Закону або Кодексу, перевірити свою електронну пошту та надіслати повідомлення, а також знати про всі останні події країни та світу під час очікування біля залів судових засідань тощо.

Господарський суд Одеської області запроваджує передові інформаційні технології у своїй діяльності, адже ми піклуємось про створення зручних і комфортних умов для перебування у приміщенні суду.

 

Крім того, пропонуємо Вам згадати та переглянути відеоролик про роботу Господарського суду Одеської області за посиланням:  https://youtu.be/ZQRYpk6tpRs