flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів Господарського суду Одеської області

31 липня 2018, 14:19

 

В Господарському суді Одеської області завершилось анонімне опитування відвідувачів суду щодо їх задоволеності якістю роботи суду. Опитування було проведено з метою виявлення об’єктивної оцінки якості роботи суду, розвитку діалогу між судовою владою та суспільством.

Під час проведення анкетування, участь у ньому взяло 79 осіб, які заповнили 76 паперових анкет та 3 електронні анкети. Відвідувачам суду було запропоновано відповісти на 22 доволі простих запитання.

За віковим критерієм 17 респондентів 18-25 років; 52 респондентів 26-39 років; 9 респондентів 40-59 років; 1 респондент 60 років і старше. За наявністю вищої юридичної освіти 74 мають, 5 опитаних – ні.

Отримані відповіді учасників під час опитування свідчать про позитивні висновки щодо якості роботи Господарського суду Одеської області та про високий рівень довіри громадян до суду.

Результати анонімного опитування відвідувачів суду взяті до уваги керівництвом суду та будуть враховані у подальшій роботі. Отримані показники є стимулом для подальшого вдосконалення, адже Господарський суд Одеської області завжди прагне до кращих здобутків та результатів. Дякуємо всім тим, хто взяв активну участь в опитуванні. Ваша думка дуже важлива для нас!