flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів ГСОО обрали делегатів на ХV черговий з’їзд суддів України

01 лютого 2018, 17:07

Сьогодні, 01 лютого 2018 року, у Господарському суді Одеської області відбулися збори суддів, де питанням на порядку денному було обрання делегатів на ХV черговий з’їзд суддів України.

За результатами таємного голосування делегатами на ХV черговий з’їзд суддів України від Господарського суду Одеської області були обрані судді Ірина Малярчук та Наталія Рога.

Додатково зазначимо, що на засіданні Ради суддів України від 07.12.2018р. та з метою виконання Закону України «Про Вищу раду правосуддя» було ухвалено рішення №71 про скликання ХV чергового з'їзду суддів України, що відбудеться 5-6 березня 2018 року (резервна дата 7 березня 2018 року).

Попереднім переліком питань ХV чергового з’їзду суддів України винесено на обговорення:

  1. Стан здійснення правосуддя в умовах судової реформи, зокрема:

- звіти Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування щодо забезпечення незалежності судів і суддів, стан організаційного та фінансового забезпечення діяльності судів;

- інформація Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про її діяльність;

- інформація Голови Державної судової адміністрації України про її діяльність, зокрема щодо організаційного, фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності органів судової влади.

  1. Про обрання Ради суддів України.
  2. Про обрання членів Вищої ради правосуддя.
  3. Про обрання членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.