flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи! Завтра тимчасово буде обмежено рух автотранспорту на проспекті Шевченка

30 січня 2018, 15:14

Шановні учасники справ, звертаємо вашу увагу, що завтра, 31 січня 2018 року по проспекту Шевченка пройде урочиста хода військовослужбовців військової частини А0666 та ветеранів АТО з метою вшанування учасників та ветеранів антитерористичної операції на Сході України, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження національних військових традицій та сприяння патріотичному вихованню молоді.

З метою забезпечення безпеки учасників урочистої ходи Управлінню патрульної поліції в місті Одесі Департаменту патрульної поліції рекомендовано посилити контроль та обмежити рух автотранспорту на ділянці від просп. Шевченка, 4 (будівля Одеської обласної державної адміністрації) до пл. Десятого квітня (монумент «Крила Перемоги») з 10.00 до 11.30 31 січня 2018 року.

Маршрут руху колони учасників ходи розпочнеться зі скверу Героїв Небесної Сотні (меморіальний камінь на місті спорудження Меморіалу воїнам Одеси та області, які загинули в зоні проведення АТО) – просп. Шевченка, 4 (будівля Одеської обласної державної адміністрації) – просп. Шевченка та закінчиться на площі Десятого квітня (монумент «Крила Перемоги»).

Орієнтовна кількість учасників ходи – 800 осіб.

 

(За повідомленням прес-служби мерії м. Одеси)