flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу! Оприлюднення оголошень про виклик буде здійснюватись на офіційному веб-сайті суду

26 січня 2018, 16:34

Шановні учасники судового процесу, звертаємо вашу на увагу на те, що Господарським процесуальним кодексом передбачено виклик в суд відповідача, третьої особи, свідка, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи яких невідоме, через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України. Таке повідомлення має бути розміщено не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Порядок публікації оголошень на веб-порталі судової влади України визначається Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему, яке перебуває на етапі розроблення.

Таким чином, до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи інформація про виклик зазначених осіб буде розміщуватися безпосередньо Господарським судом Одеської області на офіційній сторінці за посиланням https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/.

Вказане стосується і повідомлень учасників судового процесу, які знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції та на тимчасово окупованій території України.