flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Висвітлення перебігу справи про визнання банкрутом ПАТ «Одеська ТЕЦ»

30 жовтня 2017, 12:05

Прес-служба суду повідомляє, що 26 жовтня 2017 року, відбулось чергове засідання у справі №17-2-1-7-5-6-5-21-2-32-39-18/01-5010 за позовом ВАТ «Одесагаз» до боржника ПАТ «Одеська ТЕЦ» за участю прокурори м. Одеси, Фонду державного майна України, НАК «Нафтогаз України», Головного управління юстиції в Одеській області, Міністерства енергетики та вугільної промисловості та Одеської міської ради про визнання банкрутом. Справу розглядає суддя Олександр Демешин.

У зв’язку із надходженням клопотання арбітражного керуючого Лахненко Є.М. про відкладення розгляду справи, неявкою у судове засідання декількох учасників судового процесу та неподанням витребуваних доказів, ухвалою суду від 26.10.2017р. розгляд справи відкладено на 09 листопада о 14 год. 00 хв.

Крім того, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса замінено на правонаступника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29 зал № 17.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua/).

Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах є відкритим, за винятком визначених законом випадків.

Представникам засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ рекомендуємо звертатись до прес-служби Господарського суду Одеської області.