flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд інформує про хід розгляду справи стосовно ЖК „Адмірал”

05 жовтня 2017, 16:54

Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє, що вчора, 4 жовтня в засіданні суду суддею Господарського  суду  Одеської області  Лілією Грабован прийнято ухвалу про затвердження змін до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю  „Гранит К” по  справі № 1-7/158-09-3124 про визнання банкрутом вказаного підприємства.

Змінами до Плану санації передбачено комплекс заходів, спрямованих на відновлення платоспроможності боржника, серед яких участь інвестора Обслуговуючого кооперативу „Радуга-3” у фінансуванні завершення будівництва житлового комплексу „Адмірал”, що розташований за адресою Одеська обл., Овідіопольський район, с. Мізікевича, вул. Гранітна, буд. 1, передача об’єкту у власність громадянам – пайовикам після здачі його в експлуатацію.

 

Наступне судове засідання по справі призначене до розгляду на 06.12.2017 р.  об 11:00, зал № 9,  4 поверх.

 

           Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua/).

          Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах  є відкритим, за винятком визначених законом випадків.

 

 Представникам засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ  рекомендуємо звертатись до прес-служби господарського суду Одеської області.