flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У секретаріаті ВРП вжито додаткових організаційних заходів для проведення засідання ВРП 14–25 вересня 2017 року

14 вересня 2017, 10:13

У секретаріаті ВРП вжито додаткових організаційних заходів для проведення 14–25 вересня 2017 року засідання Вищої ради правосуддя з розгляду рекомендацій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України матеріалів щодо призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду.

З метою належної організації та забезпечення громадського порядку керівником секретаріату Вищої ради правосуддя Пушкарем С.І. 12 вересня 2017 року видано розпорядження № 64/0/2-1712.09.17 щодо вжиття додаткових організаційних заходів під час проведення засідання ВРП з розгляду матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду.

Зазначеним документом зобов’язано управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності та управління організаційно-протокольного забезпечення діяльності керівництва Вищої ради правосуддя підготувати й оприлюднити інформацію щодо акредитації представників засобів масової інформації та доступу осіб, які мають намір бути присутніми на вказаному засіданні ВРП (далі – відвідувачі).

Розпорядженням визначено питання організації розміщення в залі засідань кандидатів на посаду судді Верховного Суду, працівників ВРП, акредитованих представників засобів масової інформації, а також відвідувачів; визначено для відвідувачів 18 місць у залі засідань та 30 місць у конференц-залі (кімн. 504), де встановлено додаткове обладнання для забезпечення телевізійної трансляції засідання ВРП.

Водночас у приміщенні ВРП посилено заходи безпеки.

 

(За інформацією з офіційного веб-сайту Вищої ради правосуддя: http://www.vru.gov.ua/news/2702)