flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергові протиправні дії активістів…

15 червня 2017, 17:56

        Сьогодні під час судового засіданні по справі №916/924/17, порушеній за позовом заступника прокурора області в інтересах держави в особі Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради до відповідача товариства з обмеженою відповідальністю “Аркада ЛТД” про розірвання договору оренди берегозахисної споруди головуючим суддею Петренко Н. Д. було вимушено оголошено перерву до 17год. 00хв. у зв’язку з протиправними діями присутніх громадських активістів.

        Так, в залі судового засідання під час надання пояснень представником позивача, невстановлені особи розпилили газ невідомого походження та почали викрикувати «Газ, газ», що спровокував паніку серед присутніх в судовому засіданні. Надалі, невстановленою особою було кинуто посеред зали судового засідання рідину зеленого кольору (розчин діамантового зеленого). Даний розчин потрапив на представника прокуратури, що є стороною по даній справі та інших осіб присутніх у залі. Наявність розпиленого газу в залі судового засідання спричинив приступи кашлю у присутніх.

        Попри все, в призначений час головуючим суддею Петренко Н.Д. продовжено розгляд справи та оголошено вступну та резолютивну частини рішення, відповідно до якої в задоволенні позовних вимог відмовлено повністю. З повним текстом рішення та обґрунтуванням відмови в позові можна ознайомитися після підписання повного тексту 20.06.2017р.

 

Незважаючи на активні незаконні дії, спроби зірвати судові засідання, грубе порушення громадського порядку – правосуддя здійснено!!! Правосуддю бути!!!