flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз по справі стосовно будівництва Житлового комплексу „Адмірал”

07 червня 2017, 17:58

        Господарським судом Одеської області у складі судді Грабован Л.І. 07.06.2017р. винесено ухвалу у справі про банкрутство ТОВ «Гранит К» №1-7/158-09-3124, який займався будівництвом ЖК «Адмірал» (вул. Гранітна,12 с. Мізікевича, Овідіопольського району), визнано неправомірними дії керуючого санацією, засновника та керівника ТОВ «Гранит и К» Гуріна Віктора Григоровича, звільнено його від виконання обов’язків керуючого санацією у зв’язку з допущеними порушеннями та не виконанням плану санації, який передбачав завершення вказаного будівництва.

        Суд призначив керуючим санацією боржника арбітражного керуючого Лахненко Євгена Миколайовича за клопотання комітету кредиторів та зобов’язав його підготувати зміни до плану санації з врахуванням пропозицій інвестора задля  будівництва ЖК «Адмірал».

        Наступне судове засідання відбудеться 07.07.2017р. об 11.30 у приміщенні конференц-залу Господарського суду Одеської області.

Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).