flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області відвідали студенти 1 курсу факультету цивільної та господарської юстиції НУ "ОЮА"

22 жовтня 2024, 10:22

⚜️21.10.2024 року Господарський суд Одеської області відвідали студенти 1 курсу факультету цивільної та господарської юстиції Національного університету «Одеська юридична академія» під керівництвом к.ю.н., доцента та викладача кафедри господарського права і процесу НУ «ОЮА» - Володимирою Добровольською.

 

🔹У рамках заходу «Тиждень господарського права і процесу» від кафедри господарського права і процесу НУ «ОЮА» юні правники ближче ознайомились із роботою апарату суду, а також, відвідали судове засідання під головуванням судді-спікера Господарського суду Одеської області – Юлією ЩАВИНСЬКОЮ.

 

🔸Студенти мали змогу не тільки побачити весь процес судового засідання зсередини, але і поспілкуватися із суддею особисто.

Юлія ЩАВИНСЬКА із задоволенням відповідала на цікаві запитання від студентів, розповіла про суддівську діяльність і поділилась досвідом з молодим поколінням правників.

 

🔹Господарський суд Одеської області активно бере участь у освітніх заходах та співпрацює із багатьма вищими навчальними закладами України - організовуючи різноманітні екскурсії, спілкування з суддями та судові засідання для нашої амбіційної молоді!