flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До ГСОО завітали студенти 4 курсу факультету адвокатури та антикорупційної діяльності НУ "ОЮА"

10 жовтня 2024, 12:41

⚜️9 жовтня 2024 року до Господарського суду Одеської області завітали студенти 4 курсу Національного університету « Одеська юридична академія» факультету адвокатури та антикорупційної діяльності під керівництвом викладача кафедри господарського права і процесу, к.ю.н., доцента - Згами Антоніни Олександрівни.

 

🔹Майбутні правники відвідали декілька судових засідань  під головуванням судді-спікера Господарського суду Одеської області – Лілії Грабован.

 

🔸Студенти спостерігали за розглядом справ про банкрутство юридичних осіб. Після засідань суддя-спікер розповіла студентам, зокрема про: завдання, юрисдикцію, діяльність господарських судів, а також, про категорії господарських справ, які розглядають суди та форми господарського судочинства.

 

🔹Окрему увагу суддя-спікер Лілія Грабован приділила відповідям на запитання студентів, а також, більш детально роз’яснила порядок та процедуру розгляду справ про банкрутство юридичних осіб та неплатоспроможність фізичних осіб, мету та завдання провадження.

 

        🔸Такі заходи мають  позитивний  вплив на формування правосвідомості молодих спеціалістів та обізнаності про діяльність суду на практиці.