flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області відвідали студенти 3 та 4 курсів Міжнародного гуманітарного університету

03 жовтня 2024, 11:27

⚜️2 жовтня 2024 року студенти 3 та 4 курсів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету під керівництвом викладача Згами Антоніни Олександрівни відвідали судові засідання.

🔹Головуючим суддею у яких, був суддя Господарського суду Одеської області - Юрій ШАРАТОВ.

 

⚖️Студенти мали чудову можливість відвідати одразу 2 судових засідання.

  • Перше – стосувалось розгляду справи за позовом Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «УКРБУДКОНСТРАКШН», Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОЕКТСТУДІЯ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача – Південний офіс Держаудитслужби про стягення збитків за Договором підряду №1 в розмірі 498 375,93 грн. та за Договором підряду №2 в розмірі 3 967,63 грн.

 

  • Друге судове засідання стосувалось розгляду справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ГКС УА» до Товариства з обмеженою відповідальністю «МЕРКУРІЙ» про стягнення заборгованості за Договором постачання природного газу в розмірі 7 654 405,54 грн.

 

🔹Після судового засідання, студенти поспілкувались із головуючим суддею у справі - Юрієм ШАРАТОВИМ та отримали відповіді на запитання, а також поради для молодих юристів.

 

🔸Відвідування судових засідань студентами, які обрали свою майбутню спеціальність 081 «Право», є однією зі складових сучасної просвітницької діяльності нашого суду!

 

 

 

 

 

 

 

Господарський суд Одеської області.