flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду Одеської області Лілія ГРАБОВАН та Світлана РАЙЧЕВА в режимі онлайн прийняли участь у семінарі

07 червня 2024, 13:49
💻06.06.2024 судді Господарського  суду Одеської області к.ю.н. Лілія ГРАБОВАН та Світлана РАЙЧЕВА в режимі онлайн прийняли участь у семінарі по апробації докторської дисертації Полякова Р. Б. на тему: “Порівняльно-правовий аналіз процедури банкрутства (неспроможності) в Україні, Англії, Німеччині та Франціїˮ. 

 

🔹Захід проводився в Запорізькому національному університеті за ініціативою кафедри конституційного та адміністративного права.

 

🔸Також на семінарі були присутні: директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів Володимир ПИРОГОВСЬКИЙ, судді господарської юрисдикції, які розглядають справи про банкрутство та відомі науковці адміністративної, господарської та цивільної спеціалізації, які займаються проблемами банкрутства та неплатоспроможності.

 

🔹Окрім того, в числі запрошених були вчені з факультета права Кільського університету ім. Крістіана Альбрехта, Німеччина та представники школи права Даремського університету, Англія. 

 

📣Учасники семінару провели дискусії щодо дисертаційного дослідження відносно проблем подальшого реформування законодавства про банкрутство, особливостей процедур запобігання банкрутству (неспроможності), етапів судового провадження при розгляді справи про банкрутство, а також процедури транскордонного банкрутства.