flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новий день – нові гості: суд відвідали студенти Національного університету «Одеська юридична академія»

01 травня 2024, 12:33

      В Господарському суді Одеської області завжди відкриті двері для нового покоління правників, сьогоднішній день не став винятком так як до суду завітали студенти 4 курсу факультету цивільної та господарської юстиції НУ "ОЮА" під супроводом к.ю.н., доцента кафедри господарського права і процесу Національного університету "Одеська юридична академія " Будурової Ганни Миколаївни.

 

Майбутні юристи завітали у судове засідання за позовом Ямова Миколи Олександровича до Садівничого товариства “Судоремонтник-3” Садового масиву “Бурдівський” та Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про визнання незаконним і скасування рішення загальних зборів членів садівничого товариства та скасування реєстраційного запису. Головуючим суддею у справі є суддя Володимир ПЕТРОВ. 

 

На жаль, через повітряну тривогу судове засідання не відбулось. Студентів та працівників апарату було негайно евакуйовано до укриття, розміщеного у приміщенні суду. 

 

Начальник відділу документального забезбечення Надія Стадніченко розповіла майбутнім правникам про специфіку роботи її відділу.      

 

Господарський суд Одеської області завжди відкритий для молоді, яка має бажання вбирати інформацію звідусіль. Кожне відвідування суду організовується індивідуально та супроводжується цікавими судовими засіданнями. Судді та співробітники суду із задоволенням розповідають студентам про свою роботу.