flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер ГСОО провела судові засідання за присутності студентів

17 жовтня 2023, 14:39

 

16 жовтня до Господарського суду Одеської області завітали студенти четвертого курсу факультету цивільної та господарської юстиції Національного університету «Одеської юридичної академії» та доцент кафедри господарського процесу, кандидат юридичних наук Ольга КВАСНІЦЬКА. 

Вони відвідали судові засідання під головуванням судді-спікера Господарського суду Одеської області Лілії ГРАБОВАН та спостерігали за розглядом справ про банкрутство юридичних осіб та про неплатоспроможність фізичних осіб. Після засідань суддя-спікер розповіла студентам про особливості розгляду вказаних справ; процедури, які застосовуються у них; деякі питання процесуальної діяльності суду та контролю за роботою арбітражних керуючих задля захисту прав сторін справи. Також після судових засідань відбулася дискусія, під час якої була можливість задати питання, які особливо цікавлять, та отримати на них відповіді.

Такі заходи чудово доповнюють процес навчання та допомагають розвивати практичні навички. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!