flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован провела лекцію для прессекретарів

24 травня 2023, 10:58

 

Суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован (кандидат юридичних наук) виступила з лекцією на тему: «Розмежування прав і обов’язків прессекретаря і судді-спікера» у межах підготовки та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ (прессекретарів) місцевих та апеляційних судів. Захід організований Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України та проходить з 22 по 25 травня 2023 року за допомогою системи відеоконференції ZOOM.

Суддя-спікер Лілія Грабован розповіла на заході про мету взаємодії суду зі ЗМІ та громадськістю, функції пресслужби, особливості здійснення комунікації суддями-спікерами, обов’язки прессекретаря суду, комунікаційні інструменти пресслужби й основи взаємодії суддів-спікерів та прессекретарів. Також було сказано про Концепцію розвитку комунікаційної політики судової влади (Рішення Ради Суддів України №18 від 4 травня 2023 року).

Організація та проведення таких заходів допоможуть спеціалістам із забезпечення зв’язків зі ЗМІ робити свою роботу якомога якісніше та ефективніше.

Детальніше з вищезгаданою інформацією можна ознайомитись за посиланням: http://surl.li/hfutz