flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області допомагає студентам вдосконалити практичні навички у господарському процесі

20 квітня 2023, 10:35

 

В рамках практичних занять до Господарського суду Одеської області завітали студенти  та кандидат юридичних наук, доцент кафедри господарського права і процесу Національного університету «Одеська юридична академія» Антоніна Згама.

Молоді правники ознайомились з діяльністю суду та мали змогу бути присутніми у декількох судових засіданнях під головуванням заступника голови Господарського суду Одеської області Юрія Шаратова.

У судових засіданнях студенти спостерігали за розглядом справи по суті, судовими дебатами та ухваленням рішень по справах.

Після закінчення кожного судового засідання заступник голови Господарського суду Одеської області Юрій Шаратов у форматі живого спілкування розповів студентам ключові особливості кожної справи та відповідав на питання, що виникали  у студентів під час судового процесу.

Живе спілкування дає змогу майбутнім фахівцям у галузі права, краще зрозуміти обрану ними професію, а відвідування судових засідань поглибити й закріпити набуті в університеті теоретичні знання з господарського процесуального права.

Дякуємо нашим гостям за цікавий та насичений день!