flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області продовжує інформаційно-просвітницьку діяльність для студентів

12 квітня 2023, 14:40

У Господарському суді Одеської області проходять інформаційно-просвітницькі заходи, направлені на вдосконалення теоретичних та практичних навичок студентів вищих навчальних закладів.

Студенти та доцент кафедри державознавства, права та європейської інтеграції Навчально-наукового інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка» Андрій Фальковський відвідали Господарський суд Одеської області, ознайомились з його діяльністю та були присутні у судовому засіданні. 

Майбутні правники мали змогу спостерігати за розглядом справи по суті та ухваленням рішення у справі під головуванням голови Господарського суду Одеської області Олександра Демешина.

Під час судового процесу студенти заслухали представників сторін та спостерігали за дослідженням доказів, що містяться в матеріалах судової справи. 

Маємо надію, що відвідування судових засідань дасть можливість студентам підкріпити власні теоретичні знання господарського процесу практичними навичками, які в майбутньому допоможуть опанувати професію юриста.

Віримо у світле майбутнє та мирне небо над головою!