flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області відбулось урочисте вітання працівників з нагоди професійного свята

03 червня 2022, 15:09

 

Сьогодні з нагоди святкування 31-ї річниці від дня становлення господарських (арбітражних) судів України у Господарському суді Одеської області відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду.

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова суду Володимир Петров, який привітав всіх з професійним святом та висловив подяку працівникам суду, які безустанно та віддано виконували свої професійні обов’язки з початку введення на території країни воєнного стану. Адже наполеглива праця кожного є спільним внеском до Перемоги, до незалежної України, в якій ми всі прагнемо жити!

Крім того, голова суду висловив свою повагу нашим захисникам, які боронять на фронті нашу Батьківщину, і власне, завдяки яким ми маємо можливість зібратись з нагоди професійного свята.

Працівники апарату суду, які з першого дні війни перебували на робочому місці, були нагороджені грамотами Господарського суду Одеської області. 

Разом з відзнакою співробітники отримали у подарунок усім відому воєнну марку, яка вже стала символом української волелюбності та могутнього спротиву проти військової агресії країни-окупанта.  

Наостанок голова суду побажав усім сил, незламності духу та віри у світле майбутнє нашої країни, де є лише один варіант розвитку подій, а саме Перемога українського народу.