flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості для учнів 1-го класу провели представники Господарського суду Одеської області

22 грудня 2021, 16:52

 

Господарський суд Одеської області вкотре долучився до Всеукраїнської акції «Урок справедливості» для школярів молодших класів.

Сьогодні суддя Господарського суду Одеської області Юлія Бездоля разом з помічником голови суду Каріною Березовською провели Урок справедливості для школярів 1-го класу Одеського приватного ліцею «Крок».

Урок, присвячений темі правосуддя, розпочали з цікавої бесіди, під час якої суддя поцікавилась, що діти знають про суд, як розуміють поняття «справедливість» і як її можна відновити через суд?  

Головною частиною уроку став перегляд мультфільму, завдяки якому першокласники подивились справжню суддівську справу між героями – їжаком та раком.

Між учнями та представниками суду відбувся активний діалог, а дискусія між командами виявилася дуже жвавою та емоційною. Кожен учасник заходу зміг висловити свою позицію щодо справедливого вирішення спору.

На завершення заходу першокласники мали змогу приміряти суддівську мантію й нагрудний знак та отримати за участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості» Диплом, книжку й наліпки клубу «Справедливці».

Проведення Уроку справедливості для учнів молодших класів вже стала гарною традицією Господарського суду Одеської області в рамках Всеукраїнської акції, започаткованої ГО «АРССУ» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

 

 

#арссу #клубсправедливці #справедливці3 #UNRPP