flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд поновив провадження у справі щодо повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача»

05 жовтня 2021, 10:47

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Демешина О.А. перебуває справа №916/697/21 за позовом прокуратури в особі Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях та Товариства з обмеженою відповідальністю «Драйв-Ін» за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивачів Державного закладу “Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій імені В.П. Чкалова” Міністерства охорони здоров'я України про визнання договору купівлі-продажу недійсним та повернення безпідставно набутого майна.

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 17.07.2021р. було зупинено провадження у справі у зв’язку з оскарженням позивачем ухвали Господарського суду Одеської області про залишення без розгляду заяву прокуратури про зміну предмету позову та залучення Фонду державного майна України як співвідповідача. 

Південно-західний апеляційний господарський суд повернув апеляційну скаргу прокуратурі у зв’язку з тим, що ухвала про залишення без розгляду не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

13 вересня 2021 року суд поновив провадження по справі та призначив розгляд справи на 4 жовтня 2021 року.

Вчора суд відхилив клопотання прокурора про зупинення провадження по справі та оголосив перерву у судовому засіданні до 07.10.2021р. об 11:00.

 Раніше ми повідомляли про розгляд справи за посиланням: https://bit.ly/3itzLAY  

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).