flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду Одеської області пройшли фахову онлайн-підготовку

01 жовтня 2021, 14:00

 

Судді Господарського суду Одеської області взяли участь у п’ятиденній онлайн-підготовці для підтримання кваліфікації суддів місцевих господарських судів. 

Навчання було організовано Національною школою суддів України за допомогою системи ZOOM».

Програма курсу була дуже насиченою та змістовною:

І – Перший день підготовки стосувався питань використання технічних засобів у роботі суду, розмежування факту і права та застосування Європейської конвенції з прав людини.

ІІ – Під час другого дня судді брали участь в інтерактивному тренінгу «Основи саморегуляції та її роль в адаптації до суддівської діяльності», метою якого було підвищення рівня резистентності до професійного стресу за допомогою навичок саморегуляції.

ІІІ – Основною темою третього дня стали актуальні питання правозастосування процесуального законодавства у господарському судочинстві.

ІV – Четвертого дня навчання увага суддів була приділена актуальній практиці Верховного Суду щодо розгляду різних категорій господарських спорів.

V – Увага останнього дня курсу була зосереджена на дисциплінарній практиці Вищої ради правосуддя та врегулюванні конфлікту інтересів в суддівській діяльності.

Дякуємо Національній школі суддів України за систематичну підтримку кваліфікації суддів за допомогою організації тренінгів та семінарів, що дають суддям можливість завжди залишатись на хвилі нововведень та використовувати отримані знання і навички у своїй щоденній роботі.