flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд поновив провадження у справі щодо забудови земельної ділянки на 13 станції Великого Фонтану (онлайн трансляція)

12 лютого 2021, 13:55

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Шаратова Ю.А. перебуває справа №916/3064/20 за позовом прокуратури  в інтересах держави до Одеської міської ради та Дочірнього підприємства «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» про усунення перешкод у розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконними та скасування окремих пунктів рішень, визнання недійсним договору купівлі-продажу та державного акту на право власності на земельну ділянку та її повернення.

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 10.12.2020р. було зупинено провадження у справі у зв’язку із оскарженням відповідачем  ухвали Господарського суду Одеської області про забезпечення позову.

За результатами розгляду апеляційної скарги Південно-західний апеляційний господарський суд залишив без змін ухвалу Господарського суду Одеської області про забезпечення позову.

10 лютого 2021 року суд поновив провадження у справі та призначив судове засідання на 26 лютого 2021 року о 14:30.

Однак, з огляду на значне поширення коронавірусної інфекції на території України та постійне збільшення кількості хворих, в тому числі і в системі правосуддя, суд ухвалив обмежити доступ в судове засідання осіб, які не є учасниками судового процесу.

Водночас, враховуючи наявний суспільний інтерес до справи та задля дотримання основних засад господарського судочинства, зокрема, гласності та відкритості судового процесу, суд ухвалив здійснити повну онлайн трансляцію перебігу судового засідання в мережі інтернет на Youtube каналі "Судова влада України".

Долучитися до перегляду судового засідання можливо за наступним посиланням: https://bit.ly/2GG18Ig