flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги бажаючих бути присутнім на засіданні у справі №916/596/20 щодо банкрутства ТОВ «ЄВРОПІАН АГРО ІНВЕСТМЕНТ ЮКРЕЙН»

15 січня 2021, 13:52

 

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що у судді Антощук С.І. перебуває на розгляді заява Товариства з обмеженою відповідальністю «АВТОТЕХЦЕНТР» про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ЄВРОПІАН АГРО ІНВЕСТМЕНТ ЮКРЕЙН».

З огляду на значне поширення коронавірусної інфекції на території України та з метою захисту життя й здоров’я учасників судового процесу, суддів та працівників апарату суду, суд ухвалив обмежити доступ в судове засідання осіб, які не є учасниками справи.

Водночас, враховуючи наявний суспільний інтерес до справи, бажання представників ЗМІ та громадськості бути присутніми на судовому засіданні та, задля дотримання основних засад господарського судочинства, зокрема, гласності та відкритості судового процесу, суд ухвалив здійснити повну онлайн трансляцію перебігу судового засідання по справі №916/596/20, призначеного на 15 січня 2021 року о 15:00, в мережі інтернет на Youtube каналі "Судова влада України".

До перегляду судового засідання можна долучитись за допомогою наступного посилання: https://bit.ly/2GG18Ig