flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області повернув 40 га навчальному закладу у Миколаївському районі

28 грудня 2020, 14:36

 

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Лічмана Л.В. знаходиться справа №916/2540/20 за позовом Комінтернівської місцевої прокуратури,  в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області та Левадівського навчально-виховного комплексу ,,Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” імені С.І. Олійника Миколаївської районної ради Одеської області до Фермерського господарства ,,КОТОВСЬКЕ О.В.” про визнання недійсним договору та зобов’язання звільнити земельну ділянку площею 40 га.

Позовні вимоги прокуратури обґрунтовані тим, що договір про спільну діяльність між Левадівським навчально-виховним комплексом ,,Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” імені С.І. Олійника Миколаївської районної ради Одеської області та Фермерським господарством ,,КОТОВСЬКЕ О.В.” є удаваним правочином і містить ознаки договору оренди землі.

 22.12.2020р. оголошено вступну та резолютивну частину рішення, яким задоволено позовні вимоги прокуратури.

Повний текст рішення буде складено 04.01.2021 року.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).