flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд затвердив мирову угоду у справі щодо стягнення заборгованості з Інтертелекому

22 грудня 2020, 15:54

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області  Шаратова Ю.А. знаходилась справа №916/2716/20 за позовом Концерну радіомовлення, радіозв’язку (Концерн РРТ) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтернаціональні телекомунікації» (ТОВ «Інтертелеком») про стягнення заборгованості за Договором про надання телекомунікаційних послуг з експлуатаційно-технічного обслуговування телекомунікаційного обладнання в розмірі майже 25 мільйонів гривень.

11 грудня 2020 року до суду надійшла спільна заява Концерну РРТ та ТОВ «Інтертелеком» про затвердження мирової угоди.

Сторони домовились про те, що ТОВ «Інтертелеком» з метою мирного врегулювання спору зобов`язується погасити заборгованість перед Концерном РРТ шляхом передачі від ТОВ “Інтертелеком” до Концерну РРТ оптичного волокна, обладнання та устаткування.

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 11.12.2020р. спільну заяву сторін було задоволено, затверджено мирову угоду та закрито провадження у справі.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).