flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглядається справа щодо забудови земельної ділянки, що знаходиться на 13 станції Великого Фонтану

07 грудня 2020, 17:26

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Шаратова Ю.А. перебуває справа №916/3064/20 за позовом прокуратури в інтересах держави до Одеської міської ради та Дочірнього підприємства «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» про усунення перешкод у розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконними та скасування окремих пунктів рішень, визнання недійсним договору купівлі-продажу та державного акту на право власності на земельну ділянку та її повернення.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на порушення вимог законодавства при передачі у власність Одеською міською радою для забудови земельної ділянки, що являє собою частину рекреаційної території, яка знаходиться у нормативно визначених межах прибережної захисної смуги Чорного моря в районі 13 станції Великого Фонтану.

Під час судового засідання, 7 грудня 2020 року, суд ухвалив залучити до матеріалів справи відзиви Одеської міської ради та Дочірнього підприємства «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал».

Також суд задовільнив заяву Дачно-будівельного кооперативу «Трудовий відпочинок» про вступ у справу в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача.

З метою надання часу для підготовки відповіді на відзив, позивач попросив суд відкласти розгляд справи. Суд задовільним зазначене клопотання та відклав розгляд підготовчого засідання на 21 грудня 2020 року о 13:45.

Враховуючи наявний суспільний інтерес до справи, зокрема бажання представників ЗМІ бути присутнім на судовому засіданні, суд вирішив забезпечити повну онлайн трансляцію перебігу судового процесу в мережі Інтернет на Youtube каналі «Судова влада України». Посилання на трансляцію буде надано пізніше.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).