flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відкрив провадженні у справі щодо звільнення національного парку «Тузловські лимани»

02 грудня 2020, 16:52

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Волкова Р.В. перебуває справа №916/3257/20 за позовом прокуратури в інтересах держави в особі Одеської обласної державної адміністрації та Державного агентства лісових ресурсів України до фізичної особи-підприємця Саченко С.П. та Державного підприємства «Саратське лісове господарство» про визнання недійсною додаткової угоди та зобов'язання звільнити земельну ділянку площею 28,8 га.

 В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на  порушення вимог лісового та земельного законодавства під час використання земельної ділянки лісогосподарського призначення, розташованої у 6 кварталі лісового урочища "Лебедівка" на території національного природного парку "Тузловські лимани".

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 26.11.2020р. відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання. Судове засідання відбудеться 23 грудня 2020 року о 14:00  у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

Крім того, суд ухвалив залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів Національний природний парк "Тузловські лимани".

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).