flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд заборонив проводити будь-які будівельні роботи на схилах 13 станції Великого Фонтану

18 листопада 2020, 15:30

 

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Гута С. Ф. перебуває справа №916/3238/20 за позовом прокуратури в інтересах держави до Одеської міської ради та Товариства з обмеженою відповідальністю “Кредо і Ко” про визнання незаконним та скасування рішення, визнання договору оренди недійсним та повернення земельної ділянки, що знаходиться на схилах 13 станції Великого Фонтану в місті Одесі .

В обґрунтуванні позовних вимог прокуратура зазначає, що Одеська міська рада допустила порушення вимог земельного та водного законодавства щодо заборони передачі у приватну власність земельних ділянок, які знаходяться у межах прибережної захисної смуги Чорного моря. 

13 листопада 2020 року суд розглянув заяву прокуратури про забезпечення позову та ухвалив накласти арешт на земельну ділянку площею 0,3099 га, розташовану на схилах 13 станції Великого Фонтану та заборонити здійснення будь-яких будівельних робіт та вчинення будь-яких дій щодо поділу, об’єднання чи передачі в оренду земельної ділянки.

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 16.11.2020р. було відкрито провадження по справі та призначено підготовче засідання на 10 грудня 2020 року о 10:00.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, б. 29, в залі судових засідань №13 (5 поверх).

 

     Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).