flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд визнав законною реєстрацію будинка Русова за територіальною громадою міста Одеси

13 листопада 2020, 11:29

       Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що 12 листопада 2020 року суддя Цісельський О.В. розглянув справу №916/2043/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Петрекс Плюс» до Одеської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора про державну реєстрацію прав, на підставі якого було внесено запис про реєстрацію за територіальною громадою міста Одеси нежитлового приміщення загальною площею 5022,00 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова.

Під час судового засідання, після вивчення доказів та проведення судових дебатів – судом було ухвалено рішення про відмову у задоволенні позовних вимог щодо визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію нежитлового приміщення що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова за територіальною громадою міста Одеси.

Повний текст рішення буде складено 23 листопада 2020 року.

Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланням: https://bit.ly/2GXzZkw

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).