flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Одеської області триває тиждень просвітництва для молоді

04 листопада 2020, 16:52

            Господарський суд Одеської області активно продовжує свою просвітницьку діяльність, направлену на поліпшення юридичних знань студентів Одеських ВУЗів.

 Сьогодні за допомогою сервісу ZOOM студенти 4 курсу Соціально-правового факультету Національного університету «Одеська юридична академія» під керівництвом доцента кафедри господарського права і процесу Добровольської В.В. долучились до перегляду судового засідання під головуванням судді Бездолі Ю.С.

Молоді правники мали змогу спостерігати за підготовчим засіданням по справі за позовом Одеської міської ради до Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та державного реєстратора про скасування рішень про державну реєстрацію прав, їх обтяжень та записів про право власності.

Засідання було цікавим тим, що після судового засідання учасники справи разом із суддею мали проводити огляд речових доказів за їх місцезнаходженням та їхати до центру міста.

Щоб надати майбутнім правникам розуміння суті спору, сторони узагальнено виклали свої позиції по справі.

Майбутні правники проявили неабиякий інтерес до справи, задавали влучні та змістовні питання, відповідь на які із задоволенням надавала не лише суддя, а й представники сторін.

 Відвідування судових засідань за допомогою сервісу ZOOM дає студентам відміну можливість стежити за судовим процесом, не порушуючи навчальний процес, адже для того, щоб «опинитись у залі судового засідання» досить лише натиснути декілька клавіш.