flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Створено Раду арбітражних керуючих Одеської області

28 вересня 2020, 17:02

На минулому тижні на базі Південно-західного апеляційного господарського суду пройшов Установчий з’їзд арбітражних керуючих в Одеській області.

У відкритті З’їзду взяли участь секретар судової палати, суддя-спікер Південно-західного апеляційного господарського суду Марина Мишкіна, суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован, начальник відділу банкрутства Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Олексій Іллін та в.о. першого заступника начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Роман Возняк.

На порядку денному було:

  • утворення Ради арбітражних керуючих Одеської області;
  • обрання Голови, Заступника та персонального складу Ради арбітражних керуючих Одеської області;
  • затвердження положення про Раду арбітражних керуючих Одеської області
  • визначення кількісного складу Ради арбітражних керуючих Одеської області.

Суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован привітала присутніх зі значною подією в професійному житті арбітражних керуючих та зазначила про важливість їх діяльності для конкурсного провадження, роботи підприємств та економіки країни в цілому.

Крім цього, суддя висловила сподівання на те, що орган самоврядування арбітражних керуючих буде допомагати кожному з них в роботі та взагалі сприятиме підвищенню фахового рівня, стану незалежності та захисту прав й інтересів арбітражного керуючого.