flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа щодо реєстрації будинка Русова призначена до розгляду по суті

22 вересня 2020, 17:20

В провадженні судді Господарського суду Одеської області  Цісельського О.В. перебуває справа №916/2043/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Петрекс Плюс» до Одеської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора про державну реєстрацію прав, на підставі якого було внесено запис про реєстрацію за територіальною громадою міста Одеси нежитлового приміщення загальною площею 5022,00 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова.

Напередодні судового засідання представник Одеської міської ради надав до суду:

  • заперечення на висновок експерта судової будівельно-технічної експертизи;
  • клопотання про витребування доказів;
  • клопотання про призначення колегіального розгляду справи;
  • клопотання про призначення судової будівельно-технічної експертизи.

Під час судового засідання, відповідно до приписів статті 231 Господарського процесуального кодексу України, суд закрив провадження у справі в частині позивних вимог до державного реєстратора Юридичного департаменту Одеської міської ради. З метою дотримання принципу всебічності та повноти розгляду справи суд залучив державного реєстратора в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет позову на стороні відповідача.

Також суд розглянув подані представником Одеської міської ради клопотання та, заслухавши думку учасників справи, протокольними ухвалами відмовив у їх задоволенні, у зв’язку з тим, що вони не стосуються предмету розгляду справи.

 Після вирішення всіх питань, які повинні бути розглянуті в підготовчому засіданні,  суд, за погодженням з учасниками справи, закрив підготовче засідання та призначив справу до розгляду по суті на 13 жовтня 2020 року об 11:00.

Наступне судове засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

Звертаємо увагу, що з метою попередження розповсюдження в приміщенні суду коронавірусної інфекції COVID-19 та убезпечення здоров'я оточуючих до зали судових засідань допускаються лише учасники судового процесу, а судове засідання транслюється на YOUTUBE каналі "Судова влада України".

Запис трансляції судового засідання можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/2RMlWQH

Також нагадуємо, що за перебігом судових засідань по справі можна буде спостерігати в онлайн режимі на YOUTUBE каналі "Судова влада України" за посиланням: https://bit.ly/3kyDfRi

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).