flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кодекс України з процедури банкрутства в дії

05 листопада 2019, 16:07

29-30 жовтня 2019 р. в столиці в межах підготовки Національною школою суддів України суддів місцевих господарських суддів проведено апробацію навчального курсу у формі тренінгу на тему: “Особливості розгляду справ про банкрутство” з метою отримання навичок для вирішення справ про банкрутство за Кодексом України з процедур банкрутства.

Головною темою тренінгу стали процедури запроваджені Кодексом України з процедур банкрутства, який набрав чинності 21 жовтня 2019 р., в межах справ про банкрутство та справ у спорах із майновими вимогами до боржника, стосовно якого відкрито провадження у справі про банкрутство, справ за заявами про затвердження планів санації боржника до відкриття провадження у справі про банкрутство.

Суддя Господарського суду Одеської області Лілія Іванівна Грабован стала одним з розробників курсу, виступила у якості викладача (тренера) та присвятила свої тренінги питанням, пов’язаним з процедурою санації, зокрема, досудовій санації, судовій процедурі санації, виконанню плану санації, звіту про виконання плану санації та питанням правового статусу учасників справ про банкрутство.

Слід відмітити що учасниками успішно було реалізовано поставлену на початку тренінгу мету та виправдано очікування учасників підготовки.