flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Одеської області триває тиждень Відкритих дверей

28 жовтня 2019, 09:48

У п’ятницю студенти 3-го курсу Інституту права, економіки та міжнародних відносин Міжнародного гуманітарного університету під керівництвом завідуючої кафедри цивільного і господарського права і процесу Кізлової Олени Сергіївни та викладачів Діденко Лариси Василівни, Денисяк Наталії Миколаївни відвідали Господарський суд Одеської області.

            Так, студенти відвідали судове засідання у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Алді” до Державного підприємства “Морський торговельний порт “Чорноморськ” про стягнення заборгованості по інвестиціям.

Головуючим суддею у справі є суддя Бездоля Дмитро Олександрович. Після судового засідання суддя поспілкувався з молодими правниками, а саме доповів присутнім завдання підготовчого провадження та охоче відповів на запитання стосовно застосування процедури врегулювання спору за участю судді та про випадки участі фізичних осіб в господарському процесі.

Після цього, студенти відправились на цікаву екскурсію будівлею суду та завітали до канцелярії суду. Начальник канцелярії показала на практиці прийом та реєстрацію вхідної кореспонденції та надала можливість студентом відвідати «Єдино вікно» та архів суд.

Дуже приємно, що в нашому місті така активна молодь, яка ще й зацікавлена юридичною професією.