flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарським судом Одеської області проведено «День Відкритих Дверей»

22 жовтня 2019, 12:10

Господарським судом Одеської області вкотре проведено «День відкритих дверей». Цього разу до нас завітали учні 8-А класу навчально-виховного комплексу «Гімназія №2». Судді завжди раді вітати у стінах  суду молодих, зацікавлених людей, які мають намір пов’язати своє життя з юриспруденцією, та тих, хто ще не визначився з професією.

Кожна зустріч особлива, тому для учнів була підготовлена спеціальна програма заходу, щоб максимально зрозуміло,  доступно та цікаво розповісти про діяльність нашого суду, а також про роль судової гілки влади в державі.

Захід розпочався з пізнавальної екскурсії приміщенням суду, а саме канцелярії та архіву, залів судового засідання та конференц-залу.

З вітальним словом виступив голова Господарського суду Одеської області Володимир Степанович Петров та судд я Юлія Сергіївна Бездоля. Голова суду у форматі відкритого діалогу провів бесіду з молоддю та міні-лекцію з історії створення і розвитку господарських (арбітражних) судів України та провів р озіграш сертифікатів на участь у спецпроекті ГСОО «День із суддею». Переможцями розіграшу стали учні Чакір Софія та Самсі Денис, які матимуть змогу опинитися на робочому місці судді та на власні очі побачити, як це бути суддею.

Після цього під керівництвом судді Юлії Сергіївни Бездолі учні взяли участь в інтерактивній грі «Казки для юристів», а саме аналізували  такі казки як «Червона шапочка», «Кіт і півень», «Три ведмеді» на предмет порушень норм права. Тим самим учні мали можливість розвинути логічні навички у побутових ситуаціях.

Проведенням таких заходів ми прагнемо сприяти молодому поколінню у виборі майбутньої професії та дізнатись більше про судові установи взагалі.

Наші гості дізнались безліч цікавої інформації та отримали заряд позитивних емоцій.

 

Чекаємо на нові зустрічі, які відбудуться вже на цьому тижні.

 

Далі буде!