flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання – запорука професійної успішності

01 жовтня 2019, 15:07

На минулому тижні закінчився курс підготовчої програми для керівників та заступників керівників апаратів судів, організований Національною школою суддів України.

Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України відвідали керівники апаратів та їх заступники різних інстанції з різних куточків України, зокрема, і керівник апарату Господарського суду Одеської області Вінцевська Олена Олегівна та її заступник Мінаков Олександр Анатолійович.

Під час курсу слухачі розглянули низку актуальних питань   щодо організації та вдосконалення роботи в судах, щодо антикорупційного законодавства, психологічних засад запобігання конфліктів у діяльності працівника апарату суду та торкнулися теми внесення змін до Закону України «Про державну службу».

Керівник апарату Господарського суду Одеської області Вінцевська Олега Олегівна безпосередньо виступила у якості лектора з лекцією на актуальну тему: «Забезпечення готовності суду до роботи в надзвичайних ситуаціях. Планування та алгоритм дій, спрямованих на забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій. Дії працівників суду у разі виникнення в суді надзвичайної ситуації. Дії керівника апарату суду по управлінню в нестандартних умовах: блокування активістами, мінування будівлі суду тощо», після якої між учасниками склалася жвава дискусія та обмін досвідом, адже, наразі, у всіх судах постало питання блокування роботи судів у  зв’язку з надходженням повідомлення про замінування будівлі суду.